Kamis Romania - industria condimentelor, o piata cu gust

Kamis Romania - industria condimentelor, o piata cu gust

Galeo este unul dintre cele mai cunoscute branduri de condimente din Romania. Produsele Galeo fac parte din portofoliul Kamis Condimente. Compania Kamis a fost fondata in Polonia, in anul 1991 si a castigat increderea consumatorilor, inca de la inceput.

In anul 1999 a fost infiintata compania Kamis Romania, in prezent unul din primii distribuitori de condimente la nivel national. Alte filiale au fost infiintate in Rusia si Ucraina.

 

De ce Kamis si Galeo?

In anul 2011, McCormick & Company Inc, lider mondial pe piata de condimente, achizitioneaza compania Kamis si ajuta la dezvoltarea si succesul brandurilor Kamis si Galeo.

Calitatea este principalul ingredient al unui produs de top. Asta au inteles si cei de la McCormick Polonia, producand sub brandurile Kamis si Galeo, aproximativ 300 de produse pentru piata din Polonia si 200 de produse pentru pietele din Rusia, Ucraina si Romania.

McCormick este compania lider global pe piata condimentelor, fondata in anul 1889. Orientati catre productie, comercializare si distributie de condimente, specialitati si arome pentru intreaga industrie alimentara, acestia au reusit sa dea un gust special si o aroma deosebita mancarurilor.

Compania Kamis – Condimente are o cota de afaceri in usoara crestere fata de anul precedent, in valoare de 51,2 milioane lei, iar profitul net in scadere cu 30%.

 

Care sunt beneficiile condimentelor?

In 21 de ani de experienta pe piata romaneasca, condimentele Kamis si Galeo au oferit o gama variata de specialitati, pentru toate tipurile de mancaruri. Savoarea atat de patrunzatoare ofera preparatelor un gust desavarsit. Mancarea traditionala romaneasca este cunoscuta ca fiind o mancare cu o aroma aparte, mai ales datorita mirodeniilor presarate si a condimentelor.

Condimentele sunt utilizate de secole si pentru proprietatile lor medicinale. S-a constatat ca mirodeniile si aromele condimentelor sustin sanatatea si bunastarea organismului, printr-o serie de actiuni care impiedica dezvoltarea anumitor boli.

Condimentele si mirodeniile au un continut mai ridicat de antioxidanti in comparatie cu fructele si legumele. Antioxidantii ajuta la prevenirea cancerului, bolii Alzheimer, bolilor cardiovasculare. De asemenea contribuie si la pastrarea fermitatii si elasticitatii pielii.