Detergenti profesionali SUMA, ajutorul perfect pentru bucatarii impecabile

Detergenti profesionali SUMA, ajutorul perfect pentru bucatarii impecabile

Atunci cand conduci o afacere din domeniul horeca, una din cele mai mari provocari este sa oferi servicii si produse de calitate, pentru a te afla printre primele optiuni ale clientilor tai. Mancarea buna, cazarea confortabila si curatenia sunt aspecte ce primeaza in acest domeniu extrem de dinamic si in continua dezvoltare. Pe langa acestea, curatarea bucatariei, pastrarea acesteia in conditii optime de functionare pentru a nu pune in pericol sanatatea clientilor este, la fel, extrem de importanta. 

Cu o multime de activitati care au loc, curatarea regulata poate deveni coplesitoare daca nu ai un sistem bine pus la punct si, mai ales, daca nu ai detergenti profesionali potriviti. La IgienaPHS iti punem la dispozitie o gama larga de solutii profesionale de curatenie a bucatariei, marca SUMA, de la detergenti profesionali pentru spalat vase, pentru curatat suprafete, detergenti pentru plite si cuptoare, detartranti profesionali si nu numai.


Pentru a putea tine pasul cu ritmul galopant dintr-o bucatarie comerciala, trebuie sa setezi linii clare si sa organizezi extrem de bine angajatii. De asemenea, conducerea ar trebui sa se angajeze in cele mai bune practici prin prezentarea unui program de curatare zilnica, saptamanala si lunara. O igiena precara iti poate aduce o multime de neplaceri, de la imbolnavirea angajatilor, a clientilor pana la inchiderea efectiva a spatiului de lucru.


Curatarea blaturilor de lucru si a suprafetelor dure cu detergenti profesionali speciali


Blaturile de lucru sunt adevarate focare de bacterii si microbi deoarece sunt utilizate cu o frecventa mare. Astfel, acestea trebuie curatate de cateva ori pe zi cat mai bine, indepartand in prealabil toate obiectele de pe el. Adauga detergentul profesional SUMA Multi D2 pentru indepartarea tuturor impuritatilor si pentru exterminarea bacteriilor si a microbilor. Astfel, se poate impiedica contaminarea incrucisata, de la un aliment la altul. Detergentul profesional, cu formula sa concentrata, degreseaza si indeparteaza grasimea si resturile alimentare lasand suprafetele stralucitoare si igienice. Avantajul acestuia este ca poate fi utilizat cu usurinta pe orice tip de suprafata, inclusiv pe aluminiu si alte materiale sensibile la coroziune.


Un pas crucial in procesul de igienizare este curatarea echipamentelor de lucru, de la plita, friteuza, cuptor, aragaz, frigider etc. iar folosirea detergentilor profesionali HoReCa pentru bucatarie este cheia intretinerii curateniei si a igienei impecabile. Nu uita ca saptamanal este necesara o curatare profunda a tuturor elementelor dintr-o bucatarie.


Atunci cand te axezi pe cuptoare, ia in calcul fiecare element in parte, de la butoane, pana la pereti si politele metalice. Bineinteles ca multe cuptoare performante au inclus un sistem de autocuratare care va usura cu siguranta eforturile. Un produs extrem de eficient in acest caz este Suma Auto Oven Clean D9.10, un detergent profesional lichid concentrat pentru cuptoare, ce are in compozitia sa un ingredient alcalin pentru indepartarea grasimilor depuse si a proteinelor. Acesta mai contine si agenti pentru controlul si prevenirea depunerii calcarului. La final este de dorit utilizarea unui aditiv pentru clatirea cuptoarelor cu sistem de autocuratare.

 

Detergenti profesionali pentru curatarea podelelor si a peretilor


Nu numai ca o podea murdara si plina de grasime arata urat insa poate provoca si accidente. De aceea, incepe prin a aspira sau a matura temeinic podeaua. Dupa aceea, spala cu un mop cu apa calduta in care sa adaugi un detergent profesional pentru pardoseli, special conceput pentru curatarea zonelor cu trafic ridicat. In timp ce o masina de spalat podeaua poate ajuta la economisirea timpului si un mop bine ales isi poate face treaba pentru ca permite accesul in zone mai inguste.


Peretii, faianta trebuie curatate imediat ce se murdaresc sau sunt stropite cu ulei si grasime. Acest lucru este mai des intalnit in zona aragazului si a gratarului.


Igienizarea zonelor de depozitare a alimentelor


La cateva luni este necesara o curatare a incaperilor de depozitare, a locului in care materia prima este depozitata. Dupa ce sunt indepartate toate obiectele si alimentele, asigura-te ca zona si rafturile sunt atent aspirate si sterse cu o laveta din microfibra. Daca este cazul, foloseste si un degresant profesional pentru ca totul sa fie ca nou.


Sunt multe aspecte de luat in considerare atunci cand detii un restaurant si implicit o bucatarie comerciala, pentru ca acestea sa functioneze perfect. Daca ai gasit produsele profesionale pentru curatenie potrivite destinate special pentru industria Horeca, precum gama profesionala de detergenti SUMA, eforturile, atat cele umane cat si cele financiare, sunt reduse considerabil.