About this course

Amandină, ecler, savarină. Clasicele prăjituri ale românilor! Știi să le faci?
Entremet, mousee, glazură-oglindă. Noile tendințe în cofetărie! Știi să le faci?
Fii un profesionist al blaturilor, cremelor și decorurilor fanteziste!
Înscrie-te acum la cursul de cofetar!
Deschide peștera minunilor și îndulcește-i pe cei de lângă tine!
Acasă sau în laboratoare profesioniste, dovedește că ești un maestru dulce!


Cursul de Cofetar- Patiser, este AUTORIZAT de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost C.N.F.P.A).

Programul cursurilor teoretice și a activității practice este flexibil și adaptabil în funcție de nevoile cursanților.

Cui se adreseaza cursul: acest curs se adreseaza persoanelor care lucreaza in cofetarii si doresc sa isi imbunatateasca competentele sau celor care doresc sa inceapa o noua cariera in acest domeniu.

Cursul de Cofetar – Patiser este structurat astfel incat sa acopere toate etapele necesare unui cofetar cu experienta, pornind de la receptia si depozitarea corespunzatoare a marfii primite, conservarea si introducerea acestora in productie pana la  procedura de pregatire a ingredientelor si prepararea aluaturilor,  modelarea si decorarea produselor finale.

Certificare: In urma finalizarii examenului de absolvire, cursantii vor intra in posesia certificatelor de Calificare pentru ocupatia de “Cofetar – Patiser” si a suplimentelor descriptive care atesta competente dobandite in urma cursului.

Participantii vor beneficia de coffee break, materiale didactice si consiliere pe intreaga perioada a cursului.


Competențe profesionale dobândite în urma absolvirii examenului ANC:

1. Comunicare, lucrul în echipă și respectarea normelor de SSM și PSI:
– Comunicarea interactivă la locul de muncă;
– Efectuarea muncii în echipă;
– Aplicarea normelor de protecție a mediului;
– Aplicarea normelor igienico – sanitare;
– Aplicarea normalor SSM și PSI.
2. Organizarea Activității:
– Asigurarea aprovizionării cu materii prime și produse alimentare;
– Organizarea și întreținerea locului de muncă;
– Planificarea activității proprii.
3. Tehnicile și regulile meseriei:
– Ambalarea și pregătirea pentru comercializare a produselor;
– Asigurarea calității produselor;
– Exploatarea echipamentelor pentru copt și răcit;
– Manipularea, conservarea și depozitarea materialelor și produselor alimentare;
– Prepararea produselor de cofetărie;
– Realizarea decorațiunilor pentru produsele de cofetărie.


Pentru înscrierea la curs sunt necesare următoarele acte, în copie XEROX:

•    Carte de identitate;
•    Diplomă învățământ general obligatoriu (8/10 clase);
•    Certificat de naștere;
•    Certificat căsătorie/decizie divorț (dacă este cazul).

Course Type
Qualification
Accredited
Autorizație ANC
There are left 10 seats available.
Deschide cont!
Course price
900 00
Ron with VAT
17 zile si 23 ore left

Course organized by STRUCTURAL TRAINING S.R.L.

Address: Municipiul Botoşani, Str. IULIU MANIU, Nr.48, Judet Botoşani, Cod poștal 710337
See more about the company Access Company
Company Review
0.00
0 review-uri
5 stars
(0)
4 stars
(0)
3 stars
(0)
2 stars
(0)
1 stars
(0)

Contact Information

Romeo Alexa
Phone: 0727500012
Email: structuraltrainingsv@gmail.com

Notes:

https://structuraltraining.ro/curs-cofetar-patiser/

Share this course

Register now for this course!
Course price
900 00
Ron with VAT
17 zile si 23 ore left
Open Account
Organizer payment method
Plata Op
Pay by card through RisCo.ro
After registering for this course, you can pay for your participation with your card directly on RisCo.ro