About this course

Cursul de Ajutor de Bucatar, este AUTORIZAT de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost C.N.F.P.A).

Programul cursurilor teoretice și a activității practice este flexibil și adaptabil în funcție de nevoile cursanților.

Oferta furnizare curs: Cursurile se desfasoara atat la sediul firmei din Bucuresti si ale partenerilor din toata tara cat si la sediile firmelor/institutiilor interesate de furnizarea acestui curs pentru personalul angajat. Participantii vor beneficia de coffee break, materiale didactice si consiliere pe intreaga perioada a cursului.

Ajutorul de bucătar este o ocupație din cadrul sectorului de producție (bucătărie) aflat într-o unitate de alimentație independentă sau parte a unui complex hotelier, unități de catering.

Cunoștințele, deprinderile, aptitudinile și atitudinele unui ajutor de bucătar în mediul său de lucru se referă la manipularea alimentelor, producție culinară cu grad redus de complexitate, curățenie, ambalare, respectând normele legale de protecția muncii, igienă și siguranța alimentelor, protecția mediului.

ACTE NECESARE PENTRU INSCRIERE

 

  • ACT DE IDENTITATE/BULETIN;
  • CERTIFICAT DE NAȘTERE;
  • CERTIFICAT DE CĂSĂTORIE/HOTĂRÂRE DE DIVORȚ (DACĂ ESTE CAZUL);
  • ADEVERINȚĂ STUDII (MINIM 4 CLASE);
  • ADEVERINȚĂ MEDIC FAMILIE APT MEDICAL.

 

COMPETENTE PROFESIONALE DOBANDITE IN URMA ABSOLVIRII

 

  1. Cunoașterea materiilor prime și auxiliare și aplicarea cu rigoare a regulilor de depozitare și manipulare.
  2. Cunoașterea și aplicarea cu conștiinciozitate a operațiilor de prelucrare ale materiilor prime.
  3. Cunoașterea vaselor și ustensilelor, aparatelor și echipamentelor din bucătărie.
  4. Cunoașterea materialelor și substanțelor de igienă și utilizarea lor conform instrucțiunilor.
  5. Cunoașterea și utilizarea echipamentelor simple pentru încălzire.
  6. Cunoașterea regulilor de ambalare ale preparatelor culinare și le aplică conform instrucțiunilor.
  7. Cunoașterea NPM-PSI-SU și aplicarea cu consecvență.
  8. Cunoașterea regulilor de ingienă și pentru siguranța alimentelor și aplicarea lor cu rigurozitate.
  9. Cunoașterea regulilor de efectuare a curățeniei și aplicarea lor cu responsabilitate.
  10. Cunoașterea și aplicarea normelor de protecție a mediului și aplicarea lor cu consecvență.
Course Type
Qualification
Accredited
Autorizație ANC
There are left 10 seats available.
Deschide cont!
Course price
550 00
Ron with VAT
17 zile si 23 ore left

Course organized by STRUCTURAL TRAINING S.R.L.

Address: Municipiul Botoşani, Str. IULIU MANIU, Nr.48, Judet Botoşani, Cod poștal 710337
See more about the company Access Company
Company Review
0.00
0 review-uri
5 stars
(0)
4 stars
(0)
3 stars
(0)
2 stars
(0)
1 stars
(0)

Contact Information

Romeo Alexa
Phone: 0727500012
Email: structuraltrainingsv@gmail.com

Notes:

https://structuraltraining.ro/curs-ajutor-bucatar/

Share this course

Register now for this course!
Course price
550 00
Ron with VAT
17 zile si 23 ore left
Open Account
Organizer payment method
Plata Op
Pay by card through RisCo.ro
After registering for this course, you can pay for your participation with your card directly on RisCo.ro