Despre acest curs

Cursul de Ajutor de Bucatar, este AUTORIZAT de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost C.N.F.P.A).

Programul cursurilor teoretice și a activității practice este flexibil și adaptabil în funcție de nevoile cursanților.

Oferta furnizare curs: Cursurile se desfasoara atat la sediul firmei din Bucuresti si ale partenerilor din toata tara cat si la sediile firmelor/institutiilor interesate de furnizarea acestui curs pentru personalul angajat. Participantii vor beneficia de coffee break, materiale didactice si consiliere pe intreaga perioada a cursului.

Ajutorul de bucătar este o ocupație din cadrul sectorului de producție (bucătărie) aflat într-o unitate de alimentație independentă sau parte a unui complex hotelier, unități de catering.

Cunoștințele, deprinderile, aptitudinile și atitudinele unui ajutor de bucătar în mediul său de lucru se referă la manipularea alimentelor, producție culinară cu grad redus de complexitate, curățenie, ambalare, respectând normele legale de protecția muncii, igienă și siguranța alimentelor, protecția mediului.

ACTE NECESARE PENTRU INSCRIERE

 

  • ACT DE IDENTITATE/BULETIN;
  • CERTIFICAT DE NAȘTERE;
  • CERTIFICAT DE CĂSĂTORIE/HOTĂRÂRE DE DIVORȚ (DACĂ ESTE CAZUL);
  • ADEVERINȚĂ STUDII (MINIM 4 CLASE);
  • ADEVERINȚĂ MEDIC FAMILIE APT MEDICAL.

 

COMPETENTE PROFESIONALE DOBANDITE IN URMA ABSOLVIRII

 

  1. Cunoașterea materiilor prime și auxiliare și aplicarea cu rigoare a regulilor de depozitare și manipulare.
  2. Cunoașterea și aplicarea cu conștiinciozitate a operațiilor de prelucrare ale materiilor prime.
  3. Cunoașterea vaselor și ustensilelor, aparatelor și echipamentelor din bucătărie.
  4. Cunoașterea materialelor și substanțelor de igienă și utilizarea lor conform instrucțiunilor.
  5. Cunoașterea și utilizarea echipamentelor simple pentru încălzire.
  6. Cunoașterea regulilor de ambalare ale preparatelor culinare și le aplică conform instrucțiunilor.
  7. Cunoașterea NPM-PSI-SU și aplicarea cu consecvență.
  8. Cunoașterea regulilor de ingienă și pentru siguranța alimentelor și aplicarea lor cu rigurozitate.
  9. Cunoașterea regulilor de efectuare a curățeniei și aplicarea lor cu responsabilitate.
  10. Cunoașterea și aplicarea normelor de protecție a mediului și aplicarea lor cu consecvență.
Tip Curs
Calificare
Acreditat
Autorizație ANC
Au mai ramas 10 locuri disponibile.
Deschide cont!
Pret Curs
550 00
Ron cu TVA
18 zile si 2 ore ramase

Curs organizat de STRUCTURAL TRAINING S.R.L.

Adresa: Municipiul Botoşani, Str. IULIU MANIU, Nr.48, Judet Botoşani, Cod poștal 710337
Vezi mai mult despre firma Acceseaza Firma
Review Firma
0.00
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Informatii de Contact

Romeo Alexa
Telefon: 0727500012
Email: structuraltrainingsv@gmail.com

Mentiuni:

https://structuraltraining.ro/curs-ajutor-bucatar/

Distribuie acest curs

Inscrie-te acum la acest curs!
Pret Curs
550 00
Ron cu TVA
18 zile si 2 ore ramase
Deschide Cont
Metoda de plata organizator
Plata Op
Plateste cu cardul prin RisCo.ro
Dupa inscrierea ta la acest curs, poti plati cu cardul participarea ta direct pe RisCo.ro