Sumar Financiar - Mastro La Pizza Italiana S.r.l.
Cod unic de identificare: 43067357
Numar inmatriculare: J04/1201/2020
CAEN: 5610
Cifra Afaceri - Ron
694.825
Profitul Net - Ron
168.897
Angajati
1
Cei mai importanti indicatori financiari pentru firma Mastro La Pizza Italiana S.r.l. - CUI 43067357: cifra de afaceri in 2023 a fost de 694.825 ron, inregistrand un profit net de 168.897 ron si avand un numar mediu de 1 angajati. Firma isi desfasoara activitatea in domeniul Restaurante avand codul CAEN 5610.

Cifra de Afaceri, Profit, Angajati, Datorii, Capitaluri, Rezultate Financiare - Mastro La Pizza Italiana S.r.l.

2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023
Cifra de Afaceri - Ron - - - - - - 0 678.841 656.766 694.825
Venituri Totale - Ron - - - - - - 0 679.561 658.012 706.720
Cheltuieli Totale - Ron - - - - - - 34.813 420.674 507.231 532.736
Profit/Pierdere Brut - Ron - - - - - - -34.813 258.887 150.781 173.984
Profit/Pierdere Net - Ron - - - - - - -34.813 246.097 146.302 168.897
Salariati - - - - - - 0 1 1 1
Tabelul prezinta cei mai importanti indicatori ai firmei din Contul de Profit si Pierderi pentru ultimii 10 ani de activitate. Datele ofera evolutia firmei in aceasta perioada privind cresterile si eventual descresterile inregistrate. In ultmul an de activitate, cifra de afaceri a inregistrat o crestere de 5.8%, de la 656.766 ron in anul 2022, la 694.825 ron in 2023. Profitul Net a crescut cu 22.595 ron, de la 146.302 ron in 2022, la 168.897 in ultimul an.

Verifica rapoartele financiare pentru firma - Mastro La Pizza Italiana S.r.l.

Rating financiar

Rating Financiar -
Mastro La Pizza Italiana S.r.l.

Vezi nota companiei in baza datelor financiare depuse, raport la industria din care face parte aceasta.

Verifica Rating Financiar
Limite de plata

Limite de Plata -
Mastro La Pizza Italiana S.r.l.

Vezi capacitatea de plata a companiei pentru situatiile in care inchei contracte cu termene de plata.

Verifica Limite de Plata
Probabilitate de insolventa

Prob. Insolventa -
Mastro La Pizza Italiana S.r.l.

Stabileste care este riscul de intrare in insolventa in baza bilantului contabil depus.

Verifica Probabilitate Insolventa
Rapoarte financiare

Rapoarte Financiare -
Mastro La Pizza Italiana S.r.l.

Verifica toate rapoartele financiare ale firmei si cunoaste riscurile in colaborarea cu aceasta.

Verifica Rapoarte Financiare
Rapoartele de Analiza Financiara ofera o imagine clara si completa a activitatii financiare a unei firme. Pe langa prezentarea datelor financiare, rapoartele fac o analiza a acestor date astfel incat orice utilizator sa inteleaga daca rezultatele obtinute sunt pozitive sau mai putin bune. Ratingul Financiar ofera analiza pe baza celor mai important ratii financiare de lichiditate, solvabilitate si profitabilitate. Limitele Plati la Termen reprezinta sumele maxime pentru care o firma poate oferi clientilor lor marfuri sau servicii cu plata la termen. Probabilitatea de Insolventa prezinta probabilitatea teoretica ca o firma sa nu isi mai poata achita obligatiile financiare fata de creditorii firmei, respectiv fata de furnizori si institutii financiare.

Datorii, Capitaluri, Stocuri, Creante, Conturi, Active - Mastro La Pizza Italiana S.r.l. - CUI 43067357

2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023
Active Imobilizate - - - - - - 1.074 81.218 100.402 108.859
Active Circulante - - - - - - 14.598 154.549 143.220 230.367
Stocuri - - - - - - 10.100 28.524 3.439 5.869
Creante - - - - - - 3.547 21.435 37.395 6.303
Casa si conturi - - - - - - 951 104.590 102.386 218.195
Capitaluri Proprii - - - - - - -34.613 211.484 156.662 327.559
Capital Social - - - - - - 200 200 200 200
Datorii - - - - - - 50.285 24.283 86.960 11.667
Venituri in Avans - - - - - - 0 0 0 0
Curs valutar - RON 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
CAEN Principal "5610 - 5610"
CAEN An Financiar 5610
Tabelul prezinta structuta de Bilant a firmei pentru ultimii 10 ani. Activele Circulante au inregistrat valoarea de 230.367 ron in 2023 si care includ Stocuri de 5.869 ron, Creante de 6.303 ron si disponibilitati cash de 218.195 ron.
Capitalurile Proprii ale firmei au fost in valoare de 327.559 ron, iar totalul Datoriilor a fost de 11.667 ron. Capitalurile Proprii au crescut cu 170.897 ron, de la 156.662 ron in 2022, la 327.559 in 2023.

Activeaza abonamentul de Rapoarte financiare cu acces nelimitat si verifica evolutia si situatia financiara actuala a oricarei companii.

Abonamente Rapoarte Financiare

Poti verifica nelimitat situatia financiara a firmelor raportata la industria din care face parte, limitele de creditare si riscul de insolventa si de oprire al conturilor.

Costul abonamentului este pe un utilizator. Poti plati simultan pana la 10 utilizatori.
Abonamentele RisCo ofera cea mai mare flexibilitate in alegerea celot mai bune servicii conform nevoilor fiecarui utilizator. Acestea sunt structurate in categorii, conform tipului de serviciu dorit, precum si pe diferite perioade de contractare a serviciilor: lunar, semestrial si annual. Verifica oferta de abonamente pentru cele mai bune alegeri!

Review-uri - Mastro La Pizza Italiana S.r.l.

Comentarii - Mastro La Pizza Italiana S.r.l.

Servicii similare utile pentru verificarea firmelor si dezvoltarea afacerii.

Contacte Firme

Obtine datele de contact pentru orice firma si ia legatura cu aceasta.

Studii Sectoriale

Cunoaste piata si dezvolta propriile strategii de dezvoltare conform datelor sectoriale.

Liste Firme

Creeaza liste de firme pentru activitatea ta de vanzari dupa criteriile proprii.

Import - Export

Gaseste importatori si exportatori dupa tipul de activitate si tarile in care o desfasoara.

Serviciile similare reprezinta servicii asociate firmelor si care va permit o analiza mult mai buna a clientilor si furnizorilor. Contactele Firmelor va ajuta sa intrati in legatura cu companiile dorite. Studiile Sectoriale prezinta imaginea de ansamblu a unei industrii, a celor mai importanti competitori, precum si distributia geografica a firmelor. Listele de Fime va permit atragerea de clienti noi, iar servciile de Import – Export va ofera accesul la firmele care efectueaza astfel de activitati.